Vrijdag 17 Juli verrast een zoon zijn vader

Het is altijd al mijn vader zijn droom geweest om in een Maserati te kunnen rijden en mij leek het heel erg leuk om hier iets mee te doen voor zijn verjaardag.

Na lang op internet gezocht te hebben kwam ik uiteindelijk bij Jans Vos uit.

Hij kon mij deze mogelijkheid bieden tegen een mooie prijs.

Zelf komen wij uit Deventer en meneer Vos uit de omgeving Friesland.
Uiteindelijk hebben we afgesproken bij het Van der Valk Hotel in Wolvega.

Mijn vader wist van niks, want het moest uiteraard wel een verrassing blijven.

Tijdens de rit naar Wolvega, vroeg mijn vader telkens aan mij "wat gaan we nou doen? Ik wil niet helemaal voor niks zo ver reizen en als ik het niet leuk vind ga ik zo rechtsomkeert". Dit maakte het voor mij een best wel lastige heenreis.

Eenmaal aangekomen bij het Hotel zag mijn vader de spelersbus van Cambuur staan. Hij dacht dat ik hem mee zou nemen naar een wedstrijd van mijn beste vriend, waar hij totaal geen zin in had.

Met meneer Vos had ik vooraf al de afspraak gemaakt dat zou komen aanrijden met de Maserati, als wij voor het hotel stonden.

Op een gegeven moment toen wij voor het hotel stonden bij de ingang en de Maserati reed langs zei mijn vader: "zo hee wat een fantastische auto, dat is echt mijn droomauto. Hij glunderde helemaal.

Even later zei ik tegen hem: Ja, pap daar mag jij dus zo in rijden. Hij kon het echt niet geloven en dacht dat het een grap was.

Hij had nog wel even nodig om dit allemaal te beseffen, maar uiteindelijk toen hij naar de auto toe liep, glunderde hij opnieuw. Dit was voor mij als zoon een geweldig moment, hier doe je het dan ook uiteindelijk voor. Je vader een onvergetelijke dag te bezorgen en te zien stralen.

In het bijzonder wil ik meneer Vos ook heel erg bedanken, want zonder hem had dit nou eenmaal niet gekund.

Het was een bijzondere en vooral mooie ervaring en de instructeur (meneer Vos) is een zeer aardige man.

De rit was zeer verzorgd en de auto zag er goed uit. Al met al was het een onvergetelijke dag.

Als u van plan bent om een Maserati te huren voor een trouwerij of zo´n gelegenheid als ik in gedachten had, bent u bij Jans Vos zeker aan het juiste adres.

Eric Nijman